Thursday, April 16, 2020

Mediator idealist. Pentru că timpul are răbdare.

Zilele trecute am avut parte de o conversaţie absolut fascinantă cu un necunoscut. Telefonic, evident, nu vă speriaţi! A fost un maraton de schimb de idei halucinant şi, vorbind despre abisul lui Nietzsche, necunoscutul mi-a trimis un link către un test de personalitate. L-am primit cu oareşce scepticism, în primul rând pentru că era gratuit, în al doilea rând, pentru că de ce aş vrea să scormonesc în rahat, scuzaţi-mi franceza. Nu trebuie să-mi spună mie testul cum mă uit eu în abis... En fin, l-am făcut şi mi-a ieşit că am tipul de personalitate "Mediator". Şi cum, oricum, întreaga discuţie a pornit de la compatibilităţile în cuplu, am sărit cu cititul direct la capitolul "dragoste şi relaţii" :) Ce să şi faci?!


Mediators are dreamy idealists, and in the pursuit of the perfect relationship, this quality shows strongest. Never short on imagination, Mediators dream of the perfect relationship, forming an image of this pedestalled ideal that is their soul mate, playing and replaying scenarios in their heads of how things will be.


Continuarea nu e mai optimistă. Aşa m-a pus pe gânduri de-am anulat şi ora de germană ieri. Nu vă îngrijoraţi, mediatorii stau mai bine la celelalte capitole. Deci dacă nu aveţi cu ce să vă ocupaţi timpul în perioada asta, găsiţi testul aici: https://www.16personalities.com/.


GG

No comments:

Post a Comment